Schoolmaatschappelijk werk door Mee & de Wering

Informatie over het coronavirus
HOME  |  Nieuws  |  Schoolmaatschappelijk werk door Mee & de Wering

Schoolmaatschappelijk werk door Mee & de Wering

Dit item is verlopen op 29-08-2020.

Door het coronavirus is er een nieuwe thuissituatie ontstaan. We zien veel ouders hard werken om alle ballen hoog te houden. Goed om te zien dat dit vaak lukt. Toch kan het voorkomen dat u even niet meer weet hoe u met bepaalde situaties om moet gaan.

Dat u zich bijvoorbeeld afvraagt: Hoe blijf ik goed de dag doorkomen nu het allemaal langer gaat duren? Mijn kind mist zijn vriendjes, hoe kan ik hem of haar veilig contact laten houden? Er ontstaat spanning binnen ons gezin, hoe kan ik daar mee omgaan?

Het schoolmaatschappelijk werk is ook in deze tijd beschikbaar voor alle vragen die u heeft rond opvoeding. Zoals altijd kunnen wij, als daar aanleiding voor is, samenwerken met school.

Schoolmaatschappelijk werk is bereikbaar via:

  • Annette Stokman (stad Schagen), telefoonnummer: 06 42 73 95 37 of via e-mail: a.stokman@meewering.nl
  • Miranda Landman (rest gemeente Schagen), telefoonnummer: 06 33 75 08 56 of via e-mail: m.landman@meewering.nl     

Schoolmaatschappelijk werk is ook bereikbaar via het algemene nummer van MEE & de Wering 088 007 5271 of via de school van uw kind.

Ook voor vragen die niet over opvoeden gaan, kunt u terecht bij onze collega’s van het algemeen maatschappelijk werk, cliëntondersteuning of sociaal raadslieden werk. Dat kan via telefoonnummer 088 007 5271.